Neslanovac je napokon oslobođen nakon 32 godine

U nedjelju 4. rujna u večernjim satima saznali smo da je Neslanovac napokon oslobođen zlokobnog stiska HDZ-a, stranke koja je jedina u Hrvatskoj pravomoćno osuđena za korupciju, koja skandale i afere proizvodi svaki dan kao na traci, koja je upropastila Hrvatsku, raselila 800 tisuća Hrvata u najboljim godinama, oduzela ljudima nadu u bolje sutra itd. itd. …

Opširnije:Neslanovac je napokon oslobođen nakon 32 godine

Tko je u Neslanovcu zaslužan za izgradnju dječjeg igrališta u Potoku

Kako bi se jednom za svagda otklonile sumnje i prekinule priče i prisvajanja zasluga važno je iznijeti činjenice.

A činjenica kažu da su vijećnici ZNN-a odmah nakon konstituiranja Vijeća kotara Neslanovca u srpnju 2018. predložili da se na sljedeću sjednicu donesu prijedlozi za gradski proračun koji se obično donosi u studenom.

Opširnije:Tko je u Neslanovcu zaslužan za izgradnju dječjeg igrališta u Potoku

Građanska inicijativa Za naš Neslanovac – ZNN, treći put za bolji Neslanovac

Na predstojeće kotarske izbore koji će se održati u nedjelju 4. rujna u Neslanovcu po treći put izlazi Građanska inicijativa Za naš Neslanovac – ZNN.

Inicijativa ZNN Neslanovčanima je dobro poznata, jer su se posljednjih godina upravo zaslugom njenih članova u Neslanovcu počele događati zanimljive stvari, dobre za stanovnike i kvart.

Opširnije:Građanska inicijativa Za naš Neslanovac – ZNN, treći put za bolji Neslanovac

Za naš Neslanovac 2022. godine - Zašto ZNN ne ide na kotarske izbore

Za naš Neslanovac!

Prije nekoliko godina pisali smo o Inicijativi Za naš Neslanovac u članku Znate li što je to Inicijativa "ZA NAŠ NESLANOVAC"?

Bio je to prvi članak koji je zainteresirane stanovnike Neslanovca upoznao s ovom ekipom koja spada u najaktivnije, a možda je i najaktivnija na području Splita.

Opširnije:Za naš Neslanovac 2022. godine - Zašto ZNN ne ide na kotarske izbore