Konstituirano Vijeće GK Neslanovac

U četvrtak 12. srpnja 2018. održana je konstituirajuća sjednica GK Neslanovac, a kao voditelja sjednice Grad Split ovlastio je Suzanu Bartulović voditeljicu odsjeka za rad s kotarevima i mjesnim odborima.

Sjednici su nazočili Ante Popović, Darko Vučković i Paško Prnjak s kandidacijske liste birača Ivana Barišića, Mirko Prančević, Marijan Bašić, Željko Đapić i Branko Bulić s kandidacijske liste HDZ-a čiji su mandati i verificirani.

Opširnije:Konstituirano Vijeće GK Neslanovac

Izbori u Neslanovcu iz vizure promatrača

Promatrač na izborima u Neslanovcu

HDZ-ov promatrač je od 07 sati u prostorijama kotara i prati tijek glasovanja. U prvim satima izbora koji su uslijedili, izrazi lica, kako promatrača tako i HDZ-ovih članova i pristaša pokazuju sve, samo ne opuštenost. Dapače, vidljiva nervoza uzrokovana velikom izlaznošću samo pojačava došaptavanja i komešanje. 

Stalno čujem od kolege promatrača kako je na ranijim izborima u prethodna dva ciklusa izlaznost bila oko 500 ljudi.

Opširnije:Izbori u Neslanovcu iz vizure promatrača

Rezultati ankete: Za naš Neslanovac 6 mandata, HDZ 1

HDZ bi po rezultatima ankete dobio tek jedan mandat u Vijeću kotara Neslanovca

Nakon 8 dana donosimo vam rezultate ankete u kojoj smo vas pitali za koga će te glasovati na predstojećim kotarskim izborima u nedjelju 17. lipnja.

Lista broj 1 "Za naš Neslanovac", koja se službeno naziva lista birača Ivana Barišića dobila je 71,4% vaših glasova, lista broj 2, HDZ dobila je 17,1%, a lista broj 3, SDP i Nova ljevica dobila je 11,4%.

Opširnije:Rezultati ankete: Za naš Neslanovac 6 mandata, HDZ 1

U Neslanovcu sraz nezavisne liste "Za naš Neslanovac" s dvjema najvećim strankama

"Za naš Neslanovac" - daleko najmlađa lista u Neslanovcu, prosjek godina 37

Noćas su objavljene pravovaljane kandidacijske liste za predstojeće kotarske izbore. U Neslanovcu će se natjecati nezavisna lista „Za naš Neslanovac“, HDZ, te zajednička lista SDP-a i Nove ljevice Dragana Markovine.

Možemo vidjeti da se ponovno kandidiraju svi dosadašnji vijećnici.

Opširnije:U Neslanovcu sraz nezavisne liste "Za naš Neslanovac" s dvjema najvećim strankama