Zašto je MOST najbolja opcija za Neslanovac

Posljednje tri godine kao nezavisni vijećnik u Vijeću GK Neslanovac svjedočim kako se moja obična želja za sudjelovanjem u poboljšanju uvjeta života u kvartu, pretvara u politiku, što mi nikada nije bila namjera.

Moje djelovanje na dobrobit mog kvarta, u politiku su pretvorili predstavnici političke stranke koja je politiku zgadila svakom normalnom čovjeku.

Umjesto da surađujemo i zajedno rješavamo probleme Neslanovca, oni koji vode naš kvart odlučili su se na politikantstvo, podmetanje, blokiranje, onemogućavanje svakog mog djelovanja …. O tome je šteta trošiti riječi, ali koga zanima može naći na našem portalu.

BAŠ ZATO MOST

BAŠ ZATO osjećam dužnost suprotstaviti se i do kraja boriti protiv takvoga šerifovanja.

Pojavu MOSTa nezavisnih lista na državnoj razini pozdravio sam jer podržavam temeljne odrednice njihova djelovanja, to su borba protiv klijentelizma, korupcije, nepotizma i uhljebništva.

Prvi put nakon stvaranja Hrvatske osjećam sličan entuzijazam kao i u počecima njena stvaranja. Danas se stvara jedna nova Hrvatska, bolja Hrvatska, Hrvatska za mlade koji ne žele bježati iz nje.

BAŠ ZATO smatram svojom dužnošću pridružiti se i pridonijeti toj borbi za drukčiju Hrvatsku, jednako kako sam se prije mnogo godina dragovoljno pridružio obrani Hrvatske u Domovinskom ratu.

Kandidat MOSTa nezavisnih lista za gradonačelnika Splita Ante Čikotić bez ikakve sumnje najbolji je među svim kandidatima, što građani nažalost nisu imali prilike vidjeti jer splitski mediji većim dijelom ignoriraju MOST. Zato vas pozivam da pogledate nekoliko video isječaka iz dosadašnjih sučeljavanja na kojima je Čikotić sudjelovao i sami se uvjerite!

Antu Čikotića najbolje opisuje njegov slogan Pusti priče, ajmo radit!

Nalazim se na 9. mjestu na listi MOSTa nezavisnih lista za splitsko gradsko vijeće, što uz dobar rezultat daje nadu da bi naš Neslanovac po prvi put u svojoj povijesti mogao imati gradskog vijećnika.

MOST ĆE SE U GRADSKOM VIJEĆU BORITI ZA NESLANOVAC

U svakom slučaju i u bilo kojem sastavu, vijećnici MOSTa nezavisnih lista u Gradskom vijeću borit će se za dovršetak Zagorskog puta i Hercegovačke, za kanalizacijske priključke onima koji ih još nemaju kao i za rješavanje ostalih komunalnih i drugih problema Neslanovca. MOST će se zalagati za povećanje iznosa decentraliziranih sredstava koja su na raspolaganju kotarevima.

Zato vas pozivam da u nedjelju 21. svibnja iziđete na izbore, te da glasujete za MOST nezavisnih lista i Antu Čikotića! Ne dopustite da drugi biraju umjesto vas!

Ivan Barišić, nezavisni vijećnik u Vijeću GK Neslanovac, MOST nezavisnih lista

Baš zato MOST

Zapisnici sa sjednica VK Neslanovac

Redarstva - komunalno i prometno

Komunalni redar za GK-a Neslanovac je JOSIP GABELICA, mob. 091 455 9603

Prometno redarstvo, dežurni telefon 021 682 576

Referentica za redarstvo je MARIJA KOKAN, tel. 021 310 158

Veličina se postiže
kada se zaboravi
rang onoga koji je iznad nas
a također i
onoga tko je ispod nas.
Kada nismo ni oholi sa poniznima
niti ponizni sa oholima.

Anthony de Mello