Naš portal upravo slavi 6 mjeseci postojanja. Do sada je imao otprilike 3200 jedinstvenih posjeta. Za nekoga to može biti malo, ali za nas je to već nešto. Znači da ljudi ipak čitaju što tu piše. Naš FORUM NESLANOVAC ima 23 registrirana korisnika, sa ne velikim brojem "postova",ali važno je da smo probili led.

Istini za volju, očekivali smo veći odaziv i forumaša i više diskusija. Zašto je to tako? Možda je računalna pismenost u Neslanovcu ipak slabija nego što smo mi mislili?!

Koristimo ovu priliku za ponoviti poziv svima koji bi mogli pomoći, webmasterima, webdizajnerima, programerima, onima koji nešto znaju o obradi fotografija, koji znaju pisati i žele pisati..... itd...

Znamo da u Neslanovcu ima dosta mladih koji imaju svoje blogove, profile na facebook-u, myspace-u, ili drugim društvenim mrežama, pa poseban poziv upućujemo baš njima, da na neki način povežu svoje uobičajene djelatnosti na tim stranicama  i s našim portalom. Oni, pošto su svakodnevno na internetu, sigurno mogu imati zanimljive ideje koje bi mogli primjeniti i na našem zajedničkom portalu NESLANOVAC.HR Svatko može postati urednikom ovih stranica. Dovoljno je malo poznavanje računala i dobra volja.

Zahvaljujemo svima koji su do sada dali svoj doprinos i unaprijed zahvaljujemo svima koji će se, nadamo se, javiti i priključiti našem malom timu entuzijasta i zaljubljenika u svoj kvart Neslanovac.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zapisnici sa sjednica VK Neslanovac

Redarstva - komunalno i prometno

Komunalni redar za GK-a Neslanovac je JOSIP GABELICA, mob. 091 455 9603

Prometno redarstvo, dežurni telefon 021 682 576

Referentica za redarstvo je MARIJA KOKAN, tel. 021 310 158

Jednom kada se dopuste brakovi homoseksualaca, oni dobivaju pravo na djecu, a budući da su istoga ili nepoznatoga spola ili neodređenog spola, oni dobivaju pravo da se iz javnih dokumenata izbrišu pojmovi majka i otac.

dr. Matko Marušić