Mala Lana Budimir kći je našeg susjeda i već duže od godine dana boluje od opake bolesti neuroblastoma.

Dosad je prošla kemoterapije i zračenja u Zagrebu, a liječenje je nastavljeno u Salzburgu. Naravno, liječenje je izrazito skupo, a samo jedna od minimalno pet preporučenih imunoterapija stoji deset tisuća eura.

POMOZIMO JOJ! Spasimo jedan dragocjeni život! Za sve koji mogu i žele materijalno pomoći Lani, prilažemo potrebne podatke.

Silvana Budimir
Vukovarska 113, Split
HR88 2330 0033 1540 3450 2 
SPLITSKA BANKA d.d.

Lana ne da mami da plače, dok priča što je sve njezina djevojčica prošla kada je na postojeću iscrpljujuću bolest dobila još i vodene kozice. Virusom se zarazila u bolnici.

Lana je iz Splita s majkom i bakom doputovala u Zagreb kako bi se liječila. U svome je gradu ostavila komadić srca. Kaže kako joj naime, jako fali 17-godišnja sestra, kao i njene bake. 

Nažalost, kako bi platila liječenje potrebno joj je i ono materijalno bogatstvo, kojeg Lanina obitelj nema. Iako u KBC- u Rebro rade sve što je u njihovoj moći i Lana će ondje nastaviti liječenje, mora i u Austriju. 


Hrabru Lanu napala je opaka bolest kostiju... by sinjem 

"Moramo pokušati s tom imunoterapijom, koja je pokazala dobre rezultate na djeci sličnih dijagnoza. i da se konačno riješimo tih bolesti", rekla je Silvana. 

Jedna imunoterapija u Austriji košta oko 10 tisuća eura.

No, jedna neće biti dovoljna. Lani treba puno više novca. Ona u nedjelju treba otputovati, a to neće moći ako joj ne pomognemo. Kada bi se liječenje moglo platiti ljubavlju, njezina majka od nas ne bi ništa tražila. Imala bi i za dati drugima.

Akcija pod nazivom “Vratimo Lani kikice” započinje humanitarnom večeri, u “Vintage baru” u petak, 6. studenog. Sve okupljene će tu večer zabavljati Harpoon band, a biti će organizirana tombola, lutrija i aukcija. Humanitarcima možete pomoći i vi ako se uključite u borbu i do petka pomognete svojim prijedlozima i donacijama usluga (frizerski saloni, putničke agencije, rent a car kuće) za samu lutriju.

Pridružimo se, pomozimo svatko onako kako može!