Danas 15. veljače s početkom u 17 sati u prostorijama Gradskog kotara Neslanovac održana je izborna skupština i formiran ogranak HSP-a u Neslanovcu.

HSP se ozbiljno priprema za predstojeće lokalne izbore osnivajući podružnice u većini splitskih kotareva, pa je danas nakon Mejaša došao na red i naš Neslanovac. Za predsjednika podružnice izabran je Dejan Ercegović koji će u narednom razdoblju ustrojiti organizaciju s kojom će dati doprinos boljem životu u našem kvartu.

Osnivanje podružnice vodili su predsjednica gradske organizacije HSP-a Sunčana Cokarić, te dva dopredsjednika Ivan Ćalo i Andrija Hrenić.

Uz članove i simpatizere stranke, skupu je nazočio i nezavisni vijećnik u GK Neslanovac Ivan Barišić, koji je prijateljima iz HSP-a zaželio  uspješan rad za zajedničko dobro. Barišić je izrazio nadu u pozitivan učinak takve važne hrvatske stranke na kvalitetu života u kvartu, što je u konačnici i razlog zbog kojega i sam sudjeluje u radu Vijeća kotara.

Kolika je želja ljudi za radom, vidjelo se već na ovom skupu, koji je zapravo trebao biti u prvom redu svečano proglašenje početka rada ogranka HSP-a, a prerastao je u žučnu raspravu o nekim od gorućih problema Neslanovca. Sigurni smo da će se ova želja za radom pretočiti i u konkretne rezultate.

Zapisnici sa sjednica VK Neslanovac

Redarstva - komunalno i prometno

Komunalni redar za GK-a Neslanovac je JOSIP GABELICA, mob. 091 455 9603

Prometno redarstvo, dežurni telefon 021 682 576

Referentica za redarstvo je MARIJA KOKAN, tel. 021 310 158

Veličina se postiže
kada se zaboravi
rang onoga koji je iznad nas
a također i
onoga tko je ispod nas.
Kada nismo ni oholi sa poniznima
niti ponizni sa oholima.

Anthony de Mello