Kandidat MOSTa nezavisnih lista za splitskog gradonačelnika Ante Čikotić u nedjelju ujutro družio se s građanima Brda, Neslanovca i Ravnih njiva na pazariću na Brdima.

Građani su iznimno pozitivno reagirali na posjet gradonačelničkog kandidata MOSTa, s kojim su bili i lokalni aktivisti Hrvoje Tomičić i Tonći Jović s Ravnih njiva, Ivana Ljulj, te Ivan Barišić kandidat na listi MOSTa za splitsko gradsko vijeće iz Neslanovca.

Ivan Barišić, nezavisni vijećnik u Vijeću GK Neslanovac nalazi se na devetom mjestu na listi MOSTa nezavisnih lista s vrlo realnim izgledima za ulazak u splitsko gradsko vijeće, čime bi Neslanovac po prvi put u svojoj povijesti dobio „svoga“ gradskog vijećnika.

Barišić je istaknuo da bi njegovo dugogodišnje zalaganje za dovršetak izgradnje Zagorskog puta i Hercegovačke, priključivanje svih kuća na kanalizacijsku mrežu, te rješavanje prometnog kolapsa Neslanovca, njegovim ulaskom u splitsko gradsko vijeće dobilo jednu višu dimenziju i veće mogućnosti realizacije.

Posebno je zanimljivo da građani prepoznaju lokalne aktiviste kao ljude koji se zalažu za dobro njihovih kvartova, bilo kao vijećnici, bilo kao aktivisti raznih udruga, sportskih, kulturnih, braniteljskih, navijačkih i sl.

Ante Čikotić na Brdima je ponovio svoj poznati slogan PUSTI PRIČE AJMO RADIT te pozvao sve stanovnike Ravnih njiva, Brda i Neslanovca na veliki predizborni skup Mosta Splitsko Dalmatinske županije, koji će se održati u srijedu 17.05. na Matejušci s početkom u 16.00 sati. Skup će voditi najistaknutiji predstavnici Mosta - Božo Petrov, Miro Bulj, Ante Čikotić, Ivan Kovačić, Ivana Ninčević, Ante Pranić kao i svi ostali kandidati MOSTa i ostalih nezavisnih lista naše županije.

Organizatori su osigurali besplatne porcije ribe i domaćeg vina za sve prisutne, uz neizostavnu glazbu uživo.

Na pazariću na Brdima jedino je nedostajala superpopularna VODA S PORUKOM – NEMAMO GAZDU, ali su nam MOSTovci objasnili da svi zaintereseirani popularnu vodu s porukom mogu dobiti u Marmontovoj i na Marjanskim vratima.

Mostovci su pozvali građane ova tri kvarta da u što većem broju iziđu na izbore 21. svibnja te da zaokruže listu broj 9 za gradsko vijeće i kandidata broj 4  za gradonačelnika.

Zapisnici sa sjednica VK Neslanovac

Redarstva - komunalno i prometno

Komunalni redar za GK-a Neslanovac je JOSIP GABELICA, mob. 091 455 9603

Prometno redarstvo, dežurni telefon 021 682 576

Referentica za redarstvo je MARIJA KOKAN, tel. 021 310 158

Nered u rečenicama je posljedica nereda u mislima, a nered u mislima je posljedica nereda u glavi, a nered u glavi je posljedica nereda u čovjeku, a nered u čovjeku je posljedica nereda u sredini i stanju te sredine.

Mirislav Krleža