Druženje uz 100 lita HajdukaU četvrtak 10.02.2011. u 18.00 u hotelu Zagreb, udruga Naš kvart održala je dosad najposjećeniju tribinu u ciklusu „druženja uz kolačiće“. Tribina poda nazivom „Družimo se sa 100 lita Hajduka“  ugostila je istaknute igrače Hajduka Dražen Mužinića Frfu, Iku Buljana, Dragana Holcera i Antu Mišu, koji su pod dirigentskom palicom voditelja Vedrana Očašića govorili o zlatnim vremenima Hajduka.

Iz publike su ih pratili i pljeskali im Ivica Mornar, Tomislav Erceg, Putnik i Vlatko Đolonga.

Pjesmom su druženje uljepšali klapa Zvončac, splitski kantautor Lvky s navijačkom pjesmom svoga strica Arsena Lukića iz 1971. a koja će se naći na njegovom novom albumu, te guslar Mate Buljubašić.

Dvjestotinjak posjetitelja oduševile su priče o sedamdesetim i osamdesetim godinama prošloga stoljeća, o utakmicama s Partizanom, Hamburgerom, Zvezdom, o trenerima Iviću, Mladiniću i drugim legendama Hajduka. Pravo oduševljenje izazvao je Frfa svojom pričom o obećanju trenera Ivića prije utakmice s Partizanom 1976. u Beogradu, gdje su „bili“ pobijedili 6:1.

U svlačionici smo svi bili nervozni, bila je to utakmica biti ili ne biti. Pobjedom bismo se vratili u igru za titulu, a s porazom bismo izgubili sve šanse. Trener Tomislav Ivić je posebno bio uznemiren, stalno je nemirno šetao. Prišao sam mu i pitao ga što bi dao za današnju pobjedu - sjeća se Frfa tih trenutaka.
- Sve, sve! Sve bih dao - poskočio je Ivić.
- Evo, ovako, mi ćemo danas pobijediti ako nam dopustite da Vas gledamo kako činite seks - rekao je Frfa 1976. Iviću. Ivić je pristao na "nagodbu", te su na travnjak hajdukovci istrčali nasmijani, opušteni. S druge strane, igrači Partizana bili su u grču. Pred njima je bila prevažna utakmica. Hajduk je ostvario veliku pobjedu, ali Ivić nikad nije održao obećanje.

Nakon zanimljivih priča, nastavljeno je druženje uz kolačiće iz „kuhinje udruge Naš kvart“.