Bliži se druga godišnjica postojanja internetskog portala našeg kotara Neslanovac.
Za proslaviti dvogodišnjicu, stranice smo redizajnirali i poboljšali, što će, nadamo se, povećati broj posjetitelja i korisnika. Također smo redizajnirali i forum, koji je napokon dobio i ime: Neslani forum. Sve to radimo kako bi i portal i forum pomogli u što boljem informiranju i komuniciranju stanovnika Neslanovca.
Nastavak rada na portalu je i novost koju ćete ubrzo moći vidjeti, a radi se o biltenu koji Gradski kotar Neslanovac izdaje povodom proslave dana kotara i njegova zaštitnika Sv. Marka. Tako će i oni, naši tradicionalniji sugrađani koji ne koriste internet, moći pročitati nešto o našem naselju, problemima koji ga tište, rješenjima, inicijativama itd.
Nadamo se da će bilten potaknuti još neke od Vas na aktivniju suradnju na dobrobit Neslanovca. Bilten ćemo probati dostaviti kućama, bit će dostupan i u kvartovskim kafićima, možda i dućanima, kako bi ga što više ljudi moglo pročitati.

Zapisnici sa sjednica VK Neslanovac

Redarstva - komunalno i prometno

Komunalni redar za GK-a Neslanovac je JOSIP GABELICA, mob. 091 455 9603

Prometno redarstvo, dežurni telefon 021 682 576

Referentica za redarstvo je MARIJA KOKAN, tel. 021 310 158

Funkcija djeteta je da živi svoj život - ne život koji mu zabrinuti roditelji misle da bi trebalo živjeti, niti život u skladu s ciljevima pedagoga koji misli da zna najbolje.

Alexander S. Neill