Internetska stranica Gradskog kotara ŽnjanIz Gradskog kotara Žnjan, stiglo nam je mišljenje predsjednice Vijeća, Marijane Puljak. Ovo nam je dragocjeno, jer pokazuje kako su drugi riješili iste probleme. Ako su oni mogli, zašto mi ne možemo?

Mogu odmah reći da se slažem s reakcijom gospodina Giljanovića na Vaše upite, a vidim da ste već i poduzeli neke akcije u skladu s njegovim savjetima.

Što se našeg portala tiče, kad je objavljen pokazali smo ga gospodinu Bočini, pročelniku službe za rad s gradskim kotarevima i mjesnim odborima, i tražili njegov komentar. Dobili smo samo pohvale za naš rad.

Zapisnike sa sjednica objavljujemo, ali kako je rekao gospodin Giljanović, također ne objavljujemo imena ljudi koji su korisnici jednokratne pomoći radi njihove zaštite privatnosti. Objavljujemo i sve dopise koje upućujemo Gradu te sve njihove odgovore koje zaprimamo.

Grad je nedavno ponudio da im šaljemo sve informacije iz kotara te će ih oni objavljivati na svojim novim web stranicama koje su još uvijek u pripremi. Prihvatili smo taj prijedlog no mislimo da je puno bolje i efikasnije kad sami uređujemo svoje web stranice, odnosno imamo uređivačka prava i možemo sami objavljivati vijesti svojim ritmom što na tim budućim gradskim stranicama još uvijek nije tehnički omogućeno.

U nadi da će vijećnici vašeg kotara uvidjeti prednost uređivanja vlastitih web stranica i prihvatiti Vaše nove promjene srdačno Vas pozdravljam,

Marijana Puljak
Predsjednica Vijeća GK Žnjan
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.gk-znjan.com