Gay pride i sotonizamMinistarstvo obrazovanja organizira javne tribine o zdravstvenom odgoju u većim gradovima Hrvatske.

U Zagrebu, Rijeci i  Osijeku tribine su već održane, a najavljena je još tribina u Splitu - 9. srpnja 2013. u 18:00 u Osnovnoj školi "Sućidar" (Perivoj Ane Roje 1).

Opširnije o najavljenim tribinama, kao i o održanoj tribini u Zagrebu pročitajte na www.zdravstveniodgoj.com.

Preporučamo i molimo sve vas - roditelje, nastavnike, stručnjake iz raznih područja - da dođete u što većem broju i (ponovo) iznesete argumente zašto je dosadašnji program (osobito 4. modul) neznanstven i neprihvatljiv, te potrebu mogućnosti izbora između dva programa kako bi roditelji ostvarili svoje pravo izbora programa sukladnog svojim uvjerenjima i vrijednostima, na što je ukazao i Ustavni sud svojom odlukom o ukidanju programa.

Za pripremu se možete poslužiti tekstovima na www.udruga-grozd.hr/naslovnica/-preporuka-i-upute-za-ukljucivanje-u-javnu-raspravu.html.

Molimo vas da se dobro pripremite, jer smo u izvješćima sa dosad održanih tribina vidjeli da se gospoda Filipović, Tot i Lepušić izruguju sa sudionicima rasprave koji zastupaju drukčije viđenje. Uglavnom ne odgovaraju na "škakljiva" pitanja i slično, a o tome možete pročitati u slijedećim člancima:

Tribina u Osijeku - floskule i aktivne laži

Lepušić: "Taj film ne bute gledali!"

MZOS-ova farsa u Rijeci - bez odgovora na neugodna pitanja

Kao prilog nebrojenim apsurdima Zdravstvenog odgoja citiramo "Standarde spolnog odgoja u Europi" koji su korišteni kao temelj za izradu Jovanovićeva spolnog odgoja i kažu npr. da "Spolni odgoj počinje OD ROĐENJA." (str.29) A kako točno misle spolno odgajati dijete od rođenja? To su rekli 3 godine ranije u priručniku "Tijelo, ljubav, igranje doktora" kada su sugerirali da očevi miluju klitoris svojim jednogodišnjim kćerima kako bi stekle samopouzdanje???

Tko god je čitao ovih mjeseci o toj temi bivao je naprosto zgađen količinom neprimjerenih ludorija kojima MZOS i AZZO žele ispirati mozgove našoj djeci. Relevantne informacije će prešutjeti (one o povezanosti AIDS-a i homoseksualnosti, homoseksualnosti i pedofilije, normalizaciji pedofilije, nigdje neće spominjati obitelj osim kada govore o tkzv. novim tipovima obitelji itd.), a gurat će im u glave gluposti o tome kako je "homoseksualni spolni čin jednakovrijedan kao i heteroseksualni" itd. Usput, može pomoći ova genijalna misao dr. Matka Marušića

Je li homoseksualni spolni čin jednako prirodan, zadan genetički, fiziološki i evolucijski, logičan, smislen i funkcionalan kao heteroseksualni? (i onda biološko objašnjenje odgovora)

Zapisnici sa sjednica VK Neslanovac

Po unutarnjem stanju duše mijenja se i priroda stvari, tj. kakav je tko, tako i o drugima sudi!

Anthony de Mello