Sentinelle in piedi - Stražari na nogama na 100 trgovaNa nedjeljnom nacionalnom bdijenju “Stražara na nogama” napadi i dimne bombe u više talijanskih gradova u režiji LGBT udruga

Jučer je 10 000 Talijana izašlo na 100 trgova u Italiji. Od juga do sjevera zemlje. Bilo je tamo mladih, starijih, obitelji, djece… i u tišini, u molitvi ili s knjigom u ruci, civilizirano su bdjeli za prava naravne obitelji te mogućnosti izražavanja vlastitog mišljenja koje novi zakon protiv homofobije želi ograničiti ili osporiti.

Bila bi to manifestacija kulture i proobiteljskih stavova, slava i slika klasične tradicionalne Europe….da u mnogim talijanskim gradovima nije došlo do nasilja koje su uzrokovale lgbt skupine ispunjene mržnjom i netrpeljivošću prema tihim stražarima čija pojava nezaustavljivo odjekuje…istinom.

Najprije je započelo na sjeveru Italije, u Roveretu, gdje je grupa “anarhista” (tako su se sami identificirali) fizički napala Stražare, uništila njihovu opremu, a dvije osobe zatrebale su hitnu medicinsku pomoć od kojih je jedan bio svećenik koji je dobio direktan udarac u glavu.

U Bologni se također dogodio nadrealni scenarij. Još dok su “Stražari” pristizali, uz policijsko osiguranje, okupljeni antiprosvjednici dobacivali su im da su “fašisti”, “neljudi” i sl…, a kasnije su iz takve “publike” poletjele i boce te razni predmeti, te se među ozlijeđenima našla i djevojčica od 6 godina. Također su pljuvali majke s djecom koje su došle podržati “Stražare” i upućivali im vulgarne objede.

U Torinu, slična priča, tijekom cijelog bdijenja uvrede, buka, povici da “vama nije mjesto na trgovima, već u crkvama!”. Zanimljivo, isti ti galamdžije se diče tolerancijom i slobodom, a svoje neistomišljenike tjeraju u geto napadajući ih kako verbalno tako i fizički. Pokušali su potom probiti policijski kordon, ali bezuspješno. “Stražari” su cijelo vrijeme mirno stajali, čuvajući svoje, ali i dostojanstvo svojih neistomišljenika.

U Milanu su LGBT pristaše primijenili drugu taktiku donijevši megafon i inače mirno bdijenje 400 okupljenih “Stražara” prekidali i provocirali urlanjem vulgarnih te lascivnih uvreda svake vrste. A u Aosti su, tijekom bdijenja “Stražara”, lgbt aktivisti organizirali Flashmob ne bi li zasmetali i isprovocirali “Stražare” koji su, unatoč svemu, uspjeli zadržati mir i staloženost. Teške optužbe stigle su i od “Stražara” iz Genove gdje je 200 antiprosvjednika pokušalo ući među redove “Stražara” i to sa psima. Slični napadi dogodili su se i u Trstu, Pisi, Napulju i drugdje.

Sa svoje strane, “Stražari” su posvuda zadržali miran i tih način izražavanja vlastitog stava. U izjavi za javnost istaknuli su kako “ovi događaji rasvjetljuju ogromnu prijevaru koju u sebi nosi lgbt politika i kojom žele stvoriti percepciju sukoba homo - i heteroseksualaca. Ne definira pojedinca njegova seksualna orijentacija, nego njegov osobni integritet. Važno je znati kako se u zahtjevima lgbt skupina ne pronalaze sve osobe s homoseksualnom tendencijom. Oni homoseksualci koji su ovdje s nama i za nas nisu naši neprijetelji koje treba svladati, nego su kao i svi drugi ljudi koji otvaraju svoje oči.”

Sve u svemu, ovo prvo talijansko bdijenje na nacionalnoj razini još jednom je poslužilo da svatko shvati kako je tihi prosvjed u korist naravne obitelji i prava svakog djeteta na oca i majku danas dovoljan da te se definira kao mrskog homofoba i da te se ušutka pod svaku cijenu, makar i fizički.

Sve ovo izazov je sadašnjeg trenutka, stoga je danas potrebno ponovno odlučno afirmirati ono što je samo po sebi očito i prirodno te probuditi uspavane savjesti onih koji žele prihvatiti ili nametnuti ideologiju čiji je cilj uništenje same prirode čovjeka. No, ne bojte se, “Stražari” su s vama, oni i dalje bdiju…

Ne dirajte djecu

facebook.com/nedirajtedjecu

Zapisnici sa sjednica VK Neslanovac

Jasno je kako se u slučaju homoseksualnih aktivista ne radi o nekim finim ljudima koji zastupaju toleranciju, već o radikalnim fundamentalistima koji su za ostvarenje svojih ciljeva spremni zanijekati građanima temeljna ljudska prava: slobodu govora, slobodu savjesti i slobodu vjere.

Varro Vooglaid